Kulturfjøset er et populært bryllupslokale, og ikke uten grunn! Hos oss kan dere gifte dere uforstyrret i spektakulære, landlige omgivelser kun tre kvarter fra Oslo og tjue minutter fra Oslo Lufthavn. Vi kan dessuten hjelpe dere med det meste, slik at dere får det bryllupet dere fortjener.

Selskapslokale

For gifteklare brudepar som ønsker et uforglemmelig låvebryllup i sommerhalvåret, er Huser – en perle ved Vorma stedet. Teglsteinsfjøset fra 1800 tallet kan huse mer enn 100 gjester. Med gamle murvegger, smårutete vinduer og et unikt tregulv, er det enkelt å pynte lokalet i den stilen du ønsker. Gråstenskjelleren med toalett, cateringkjøkken og et deilig oppholdsrom hører også med.

Pynting, mat og drikke

Vi samarbeider med bryllupsdesignere som kan bidra til alt nødvendig forarbeid, eller dere kan velge å rigge lokalet selv. Til bryllupsmiddagen anbefaler vi catering, og dette kan vi også hjelpe dere med.

Vielse

Utendørs vielse i hagen er vakkert og stemningsfullt og kan bestilles. Fenstad kirke, bygdas eldste kirke, ligger en liten kilometer fra gården og kan også anbefales.Her har dere muligheter for hesteskyss langs gutua ned til garden. Trenger dere hjelp til vigslere som ikke er knyttet til kirken, ta kontakt.

Overnatting

Som en kontrast til gardens eldgamle sjarm, som hus og hage står for, tilbyr vi brudeparet ei designhytte i speilglass som bryllupssuite. Våre bryllupspakker inkluderer hele garden med overnatting i seks spennende hytter og to leiligheter i Mormorhuset. Tilsammen 24 sengeplasser i dobbeltrom.
Les mer om overnatting på Huser her.

Fristet?

Ta kontakt for befaring og pristilbud. Alle felter markert med * må fylles ut.


Omtaler av Kulturfjøset som bryllupslokale