På Huser kan grupper få hele garden for deg selv, bade i elva, kose med dyra og nyte landskapet i Vormadalen – et kulturhistorisk landskap av nasjonal interesse. De fleste lokalene kan leies alene eller i ulike kombinasjoner, men Kulturfjøset kan kun leies i sommerhalvåret, og da i kombinasjon med spektakulær overnatting i regi av WonderInn.

Fjøset

Fjøset egner seg svært godt til brylluper, kulturarrangementer, yoga, selskaper og konferanser hvor du ønsker en unik ramme rundt arrangementet ditt. Fjøset har en sal på 200 m2 og er godkjent for 100 personer. Salen har kjøleskap og enkle kokemuligheter.

Fjøset leies kun ut i sommerhalvåret.

Møkkakjelleren

Møkkakjelleren – navnet til tross – er et intimt og lunt lokale som egner seg ypperlig til mindre sammenkomster og brukes i kombinasjon med leie av fjøset. Her finner du et fullt utstyrt cateringkjøkken, og det er også her toalettene befinner seg. Møkkakjellern kan leies sommer som vinter, og gjerne også i kombinasjon med Midtstua, Mormorhuset og/eller WonderInn-hyttene.

Møkkakjelleren kan leies hele året, og er perfekt som møtelokale i kombinasjon med overnatting fra WonderInn.

Stabburet, Mormorhuset og Midtstua

I tillegg til lokalene i selve fjøset leier vi også ut loftet på stabburet og midtstua i hovedhuset. Stabbursloftet er et rustikt og intimt lokale, mens Midtstua det historiske midtpunktet i hovedhuset fra 1769 og har utsikt mot Vorma. Mormorhuset er på sin side et stabbur som i sin tid ble hentet til gården fra Gamle Hvam museum, og senere ombygd og tilrettelagt for grupper fra 6-12 personer med overnatting i seks dobbeltrom.

Midstua og Mormorhuset kan leies året rundt, mens Stabbursloftet kun egner seg til arrangementer i sommerhalvåret.

Nysgjerrig?

Vi skreddersyr for deg, enten det er snakk om bryllup, kurs, konferanse, yoga-retreat eller noe helt annet. Hos oss har du muligheten til å basere deg på selvhushold, men vi hjelper også gjerne til med catering. Når du leier hos oss får du dessuten gårdens uteområder, skog og elveområde som boltreplass, og ved elva kan vi dessuten tilby sauna, badeplass og gapahuk.

Kontakt oss på telefon 470 24 039 eller via skjemaet under for en uforpliktende prat om arrangementet ditt, avtale visning eller få et tilbud.

Alle felter markert med * må fylles ut.